Over ons

Zorgbemiddelingsbureau zzp

Zorgbemiddelingsbureau zzp? Wil je als ZZP’er werken in de Zorg en Welzijn voor diverse opdrachtgevers? Dat kan via Dunya Zorg & Bemiddeling, bemiddelaar in de zorg. Wij vinden het belangrijk dat jij je kunt bezighouden met waar je écht van houdt: zorg verlenen. Daarom nemen wij de administratieve zaken voor je uit handen en helpen we je bij alle ondernemersvragen die je tegen kunt komen. Zo kun jij je écht bezig houden met je vak! Ons doel is dan ook het met elkaar verbinden van de leukste werkplekken, de meest uitdagende afdelingen en de leukste collega’s. Want: Samen maken wij de zorg beter!

Zorgbemiddelingsbureau zzp? | Dunya Zorg & Bemiddeling
Zorgbemiddelingsbureau voor ZZP'ers? | Dunya Zorg & Bemiddeling

Flexibel werken in de Zorg

Dunya Zorg & bemiddeling is dé schakel tussen ZZP’ers in de zorg en opdrachtgevers. Steeds meer mensen in de gezondheidszorg kiezen ervoor om als zelfstandige te werken. Wij zijn een bemiddelingsbureau in de zorg en brengen op een flexibele manier vraag en aanbod bij elkaar.

De afgelopen jaren is er een groot tekort ontstaan in gekwalificeerd personeel in alle lagen van de zorg. De reële verwachting is dat dit de aankomende jaren alleen maar gaat toenemen. Zorgbemiddelingsbureau zzp? neem contact met op!

Meld je aan als ZZP'er

Meld je aan en ga direct aan de slag!